SRNČÍ PLEC PODLE PANÍ NADLESNÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZVĚŘINA / ZVĚŘINA SRNČÍ / 




INGREDIENCE: 300 g srnčí plece (bez kostí), 50 g kořenové zeleniny (karotka, celer, petržel), 50 g libové slaniny, 75 g smetany 33%, 1 lžíce hladké mouky, 1 dl zelí, směs Hubert na zvěřinu (divoké koření), brusinkový kompot, 10 g másla, citrón na ozdobu, maliny.

POSTUP PŘÍPRAVY: Srnčí plec odkostíme a protáhneme proužky slaniny. Zbývající slaninu nakrájíme na kostky. Vhodíme do kastrolu, přidáme máslo, nakrájenou zeleninu, cibuli a zlehka osmahneme. Přidáme koření a zastříkneme bílým vínem. Vložíme opracovanou plec, osolíme a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Změklé maso vyjmeme, základ zahustíme moukou, osmahneme. Přidáme malou část citrónové kůry. Zalijeme smetanou a důkladně provaříme. Omáčku přecedíme a prolisujeme. Na talíř klademe řezy masa, přelijeme omáčkou a zdobíme řezem oloupaného citrónu, brusinkami a malinami. Příloha: domácí houskový knedlík.



SRNČÍ PLEC PODLE PANÍ NADLESNÍ. SRNČÍ PLEC PODLE PANÍ NADLESNÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1339 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz